Acasă Actualitate Fugărită la Cluj și huiduită la Arad, premierul Dăncilă a fost așteptată...

Fugărită la Cluj și huiduită la Arad, premierul Dăncilă a fost așteptată cu proteste la Giarmata

DISTRIBUIȚI

Muzica din sediul primăriei Giarmata cu a putut acoperii strigătele protestatarilor care o așteptau pe premierul Viorica Dăncilă. Mai multe efective de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizați în zonă. Același lucru s-a întâmplat și la Arad, iar premierul a decis să evite să intre și în Timișoara.

Explicația dată, la Arad, de premierul Viorica Dăncilă, referitoare la ocolirea Timișoarei este următoarea: „Pentru că timpul nu îmi mai permite, fiind foarte, foarte scurt. Președintele de la Timiș așa a ales, dânsul a făcut programul, cum aici l-au făcut colegii mei Doru Căprar și Mihai Fifor. Noi ne-am adaptat  la programul pe care l-au făcut dânșii. O să revin la Timișoara. Vreau să vă fac o precizare: să știți că nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem nici un fel de problemă să venim la Arad, la Timișoara sau în alte județe. Nu ne sperie nici țipetele, nici jignirile pentru că progresul într-un județ nu se face nici cu jigniri și nici cu țipete”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

“Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de probleme să venim la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile, pentru că progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete. Într-un judeţ, dacă vrei să faci lucruri bune, vii cu proiecte, cu obiective şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei (…), iar ceea ce se întâmplă acum – câţiva cetăţeni vin şi jignesc – nu cred că caracterizează această zonă, nu caracterizează Aradul. Cred că este mult mai important să nu punem accentul pe dezbinare, pe jigniri, ci să avem o listă de proiecte. Dar cei care nu au proiecte încearcă să ascundă aceste lucruri şi vin cu jigniri, cu dezbinare, cu lucruri urâte”, a precizat premierul.

Cu toate acestea Dăncilă a avut timp să viziteze mai multe obiective din orașul Lipova, unde a semnat un contract de finanțare pentru un pod peste râul Mureș.

 

Comentarii

comentarii