Acasă Actualitate “Funcția publică este o responsabilitate uriașă pe care trebuie să și-o asume...

“Funcția publică este o responsabilitate uriașă pe care trebuie să și-o asume doar cei care se simt capabili, pentru restul există show-uri tv unde se pot comporta ca niște staruri.“ – Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș (P)

DISTRIBUIȚI

Cristian Moș și-a depus candidatura independentă pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara.

“Ultimele săptămâni au marcat cea mai grea etapa din viața mea politică de până acum. Am renunțat la partidul pe care l-am fondat pentru că nu mai simțeam că valorile care ne-au adus la început împreună mai sunt respectate sub conducerea lui Dominic Fritz.

Am refuzat orice formă de compromis care m-ar făcea să fiu “la fel ca restul politicienilor” și am ales cel mai greu drum dintre toate: o candidatură independentă.” – declară Cristian Moș.

Pentru a putea candidat independent pentru funcția de primar la Timișoarei Moș a reușit să strângă semnăturile necesare apelând la timișorenii care au dorit să-i ofere șansa de a-și prezenta proiectele și soluțiile pentru Timișoara în campania electorală care stă să înceapă.

“Timișorenii merită cât mai multe opțiuni pe buletinul de vot. Lupta nu se dă între două personaje, ci lupta se dă între toți cei capabili să vină în fața alegătorilor cu soluții reale, implementabile – nu doar cu promisiuni care sună frumos, dar nu prind niciodată viață.”

Acuzat că a fost trimis în lupta ba de PSD, ba de PNL, Cristian Moș se delimitează ferm orice partid politic: “Mi se pare ipocrit să te autointitulezi apărătorul democrației în Timișoara, dar atunci când apar contracandidați să-i ataci frontal cu astfel de tactici învechite. Mai știm personaje politice care s-au plâns că X sau Y partid le-au “rupt” din voturi folosind candidați independenți, eu îi asigur pe cetățeni că nu sunt trimisul nimănui altcuiva decât al timișorenilor nemulțumiți de actuala administrație și care nu-și doresc nici să mai voteze dezamăgirile trecutului.”

Cristian Moș este vicepreședintele Consiliului Județean Timiș care a coordonat echipele care au atras în ultimii trei ani și jumătate aproape 168 de milioane de euro din fonduri europene pentru proiecte în domenii ca: infrastructura alternativă, managementul și gestionarea deșeurilor, educație și conștientizare.

“Funcția publică este o responsabilitate uriașă pe care trebuie să și-o asume doar cei care se simt capabili, pentru restul există show-uri tv unde se pot comporta ca niște staruri.“ – Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

 

Comentarii

comentarii