Acasă Actualitate Fundaţia “Pentru Voi” duce 30 de beneficiari la Râul Alb

Fundaţia “Pentru Voi” duce 30 de beneficiari la Râul Alb

DISTRIBUIȚI

Fundaţia „Pentru Voi” Timişoara organizează, în perioada 6 – 12 iunie, la Râul Alb, în judeţul Caraş-Severin, prima tabară din această vară pentru 30 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale severe şi comportament provocator, beneficiari ai Centrului de zi „Ladislau Tácsi”.
„Este primul an când organizăm tabăra prin auto finanţare, adică din veniturile Unităţii protejate „Pentru Voi”. Mulţumim tuturor colaboratorilor unităţii protejate, datorită cărora a fost posibilă organizarea acestei tabere, chiar şi în aceste momente de criză economică”, a declarat Laila Onu , director executiv al Fudaţiei „Pentru Voi”.
Programul taberei va cuprinde jocuri de inter-relaţionare pentru formarea abilităţilor de cooperare şi relaţionare. Se vor desfăşura ateliere de creaţie, competiţii sportive, drumeţii, plimbări în aer liber, discotecă în fiecare seară şi tradiţionalul foc de tabără. “Toate aceste activităţi vor veni în întâmpinarea nevoii de a se cunoaşte mai bine, de a se accepta pe ei înşişi, de a-şi face noi prieteni.
Şcoala de vară este un prilej de bucurie, relaxare şi voie bună pentru beneficiarii noştri, ea fiind pentru mulţi din ei singura ieşire de care au parte”, a subliniat Laila Onu.

Comentarii

comentarii