Acasă Eveniment Fundaţia „Pentru Voi”, la „Timişoara Business Days”

Fundaţia „Pentru Voi”, la „Timişoara Business Days”

414
DISTRIBUIȚI

Fundaţia „Pentru Voi” participă cu un stand de prezentare la „Timişoara Business Days”, cel mai important eveniment de business al anului. “Este pentru prima dată când participăm la acest eveniment şi o facem pentru a ne face cunoscută activitatea în mediul privat din oraş şi pentru a promova campania 2% din acest an pentru construirea unui nou centru pentru 30 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale.
Campania 2% din acest an se îndreaptă spre stângerea de fonduri pentru finalizarea construcţiei unui centru de zi pentru 30 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale – Centrul de zi „Orizonturi noi”. Prin acest centru 30 de persoane cu dizabilităţi intelectuale vor avea un loc de muncă şi îşi vor putea sprijini familiile să aibă o viaţă mai bună”, a spus Laila Onu, directorul fundaţiei.

La stand se vor prezenta şi idei de proiecte de CSR care pot fi derulate în colaborare, oportunităţi de voluntariat pentru companii, oportunităţi de colaborare cu Unitatea protejată „Pentru Voi”.
Fundaţia „Pentru Voi” oferă de 15 ani servicii sociale comunitare pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale şi familiile lor. În prezent are 180 de beneficiari.

Comentarii

comentarii