Acasă Actualitate Fundația Pentru Voi Timișoara organizează Gala Pentru Voi 2023

Fundația Pentru Voi Timișoara organizează Gala Pentru Voi 2023

DISTRIBUIȚI

Fundația Pentru Voi Timișoara organizează cea de-a XV-a ediție a Galei Pentru Voi. În acest an, în care Timișoara este Capitală Culturală Europeană, Gala va constă în spectacolul “Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi”, care va avea loc marți 2 mai 2023, orele 18.00, la sala Capitol din Timișoara.

Descoperă patrimoniul Timișoarei în pași de dans, prin scenete de teatru într-o montare de excepție cu elemente de tehnologie digitală și contribuie la o viață mai bună a persoanelor cu dizabilități intelectuale!

“Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi” este un spectacol eveniment caritabil organizat de Universitatea Politehnică Timișoara în colaborare cu clubul de dans sportiv Magnum Team, Muzeul Național al Banatului în beneficiul Fundației Pentru Voi.

Participarea la eveniment va fi pe baza de tichete donație, pe care le puteți găși pe platforma Entertix, accesând linkul de mai jos:

https://www.entertix.ro/evenimente/15877/patrimoniul-sub-reflectoare-pentru-voi-2-mai-2023-sala-capitol-timișoara.html

Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnică Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș.

 

 

Comentarii

comentarii