Acasă Politica Funeriu o vrea pe Rodica Vlad în PMP, susţine un lider al...

Funeriu o vrea pe Rodica Vlad în PMP, susţine un lider al partidului. Răspunsul fostei ţărăniste

449
DISTRIBUIȚI

rodica vlad

Fostul ministru Daniel Funeriu a ajuns preşedinte interimar al PMP Timiş. Tentativele acestuia de a organiza filiala judeţeană stârnesc însă nemulţumiri.

Vicepreşedintele Marius Popescu îl acuză pe Funeriu de comportament dictatorial. „Domnul Funeriu încearcă cu tot dinadinsul să fraudeze alegerile şi să impună oameni care nu sunt din partid. O propunerea de-a lui a fost să o pună pe doamna Rodica Vlad”, a declarat Popescu.

Rodica Vlad susţine că nu a fost invitată să se înscrie în PMP, iar în actualul context politic nici nu este interesată de o revenire. „Nu m-a invitat domnul Funeriu. Poate că s-o fi gândit, însă nu m-a invitat. Mi se pare total lipsit de moralitate ce se întâmplă în ziua de azi, din punct de vedere politic, şi nu sunt pregătită să înfrunt o asemenea situaţie de joasă moralitate. Eu am luptat pentru nişte lucruri clare, pentru valorificarea potenţialului nostru, pentru o grămadă de lucruri drepte şi adevărate, nu pentru minciună şi pentru tot felul de alianţe de conjunctură, în care nu se mai cunoaşte care e dreapta, care e stânga, ce vrea unul, ce vrea altul”, a declarat Rodica Vlad, pentru ZIUA de Vest.

Rodica Vlad a fost preşedinte PNŢCD Timişoara, aripa Pavelescu, în perioada 2010-2012, însă a plecat din partid după ce Aurelian Pavelescu s-a înţeles cu Gheorghe Ciuhandu. Aversiunea Rodicăi Vlad faţă de fostul primar al Timişoarei este mai veche. Aceasta a părăsit PNŢCD pentru a se înscrie în PDL, iar ulterior a trecut la PIN, formaţiune din partea căreia a candidat la Primăria Timişoara, în 2008.

Dezamăgită de ultima experienţă, Rodica Vlad declară că, fără o schimbare esenţială, sub nicio formă nu se va implica în perioadă următoare în politică. „Eu am iubit foarte mult politica. Dacă lucrurile se vor îndrepta şi vor arăta altfel, poate că da. Am suferit o decepţie fantastică cu domnul Pavelescu. A fost o treacă care n-am s-o înţeleg niciodată. Lipsă de caracter, lipsă de verticalitate în comportamentul acestui domn. Ca dovadă că s-a şi dus dracului PNŢCD-ul din toate punctele de vedere. Aproape că nici nu mai există. Asta a fost marea mea decepţie. Mai departe, mi se pare înfiorător ce se întâmplă. Am senzaţia că suntem un popor fără ieşire. Ori se întâmplă ceva extraordinar şi se răstoarnă totul şi lucrurile iau o altă turnură, ori aşa, pe calea pe care suntem acuma, lucrurile sunt foarte urâte”, mai explică Rodica Vlad.

Comentarii

comentarii