Acasă Politica Funeriu promite surprize după dezastrul din PMP Timiş

Funeriu promite surprize după dezastrul din PMP Timiş

319
DISTRIBUIȚI

funeriu pmp timis

Structurile de conducere şi un important număr de membri ai PMP Timiş au trecut săptămâna trecută la PNL. În partid au mai rămas doar câţiva membri activi. Alături de aceştia se mai află câteva sute de membri inactivi, susţine preşedintele PMP Lugoj.

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei şi candidat al PMP pe Colegiul 3 Timişoara la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai, a fost numit preşedinte interimar al filialei Timiş. Anunţul a fost făcut de Elena Udrea imediat după anunţul dezastrului din PMP Timiş, când Funeriu era plecat din ţară. Revenit în România, fostul ministru sună mobilizarea în filiala judeţeană.

Vezi și: Conducerea PMP Timiş a trecut la PNL

PMP Timiș: mobilizarea. Puterea vine de la membrii de bază care reuşesc să clădească o piramidă solidă. Vreau la Timiş un grup frumos, cu fruntea sus!”, scria Funeriu, sâmbătă, pe Facebook.

Ulterior, apelul lui Funeriu pare să fi dat roade. Cel puţin aşa susţine acesta. Contactat telefonic, fostul ministru nu a dorit să dea detalii despre ce urmează să se întâmple în PMP Timiş, însă promite că în curând filiala judeţeană va renaşte din propria cenuşă. „O să vedeţi în curând. Construim. O să vedeţi în curând. Mergem înainte cu toată forţa şi cu foarte mulţi membri”, a declarat Funeriu, pentru ZIUA de Vest.

Comentarii

comentarii