Acasă Actualitate Gabriel Mircsov-Poșircă s-a stins din viață, după o boală nemiloasă. TVR Timisoara...

Gabriel Mircsov-Poșircă s-a stins din viață, după o boală nemiloasă. TVR Timisoara a pierdut un om de nădejde

DISTRIBUIȚI

TVR Timisoara a pierdut un om de nădejde. Gabriel Mircsov-Poșircă s-a stins din viață, după ce a înfruntat, cu mult curaj, o boală nemiloasă.  Gabi a lucrat ca și Tehnician Echipamente TV în cadrul Departamentului Tehnic-Producție al TVR Timișoara de peste 25 de ani.

Născut 1969, la Caransebeș, a urmat școala primară în Timișoara, apoi cursurile Liceului “Henry Coanda” tot la Timișoara. A absolvit Universitatea Politehnica din Timișoara, specializarea Tehnologii Audio-Video și Multimedia.

Începând cu anul 1998 s-a ocupat de sonorizarea si iluminarea artistică a mai multor concerte și spectacole organizate atât în Timișoara cât și în alte localități.

În aceeași perioadă a început colaborarea cu Televiziunea Română Timișoara, ocupându-se de sonorizare si iluminare la emisiunile “Care pe care”, “Expres Muzical” și “Trupa de șoc”.

”Un bun profesionist dedicat meseriei, Gabi a fost un coleg puternic, organizat, înzestrat cu un debordant simț al umorului.

Soția lui și colega noastră Rita Mircsov-Poșircă, împreună cu fiicele Karina și Alexandra-Bianca i-au stat alături și i-au fost sprijin în toată perioada grea prin care a trecut. Rămas bun, Gabi! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scriu colegii de la TVR Timișoara.

Comentarii

comentarii