Acasă Cultura Gala festivalului Lada cu zestre 2019 are loc la Muzeul Satului Bănățean...

Gala festivalului Lada cu zestre 2019 are loc la Muzeul Satului Bănățean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Festivalul – concurs ”Lada cu zestre” 2019 se încheie cu un strălucitor spectacol de gală vineri, 24 mai, începând cu ora 17: 00 la Muzeul Satului Bănățean, de la Pădurea Verde Timișoara.

”Dacă doriți să revedeți cele mai reprezentative momente muzicale și coregrafice din clasamentul competiției, precum și graiul bănățean vă invităm la un spectacol folcloric la care sunt invitate și localitățile câștigătoare ale ediției anterioare.
Felicitări tuturor participanților. Le mulțumim de asemenea părinților care au îndrumat tinerii spre păstrarea tradițiilor autentice, primăriilor și consiliilor locale, referenților, coregrafilor și Consiliului Județean Timiș pentru finanțare”, este mesajul Centrului Județean pentru Cultură și Artă Timiș.

Festivalul – concurs ”Lada cu zestre” a reprezentat anul acesta 7 centre zonale, mii de spectatori și zeci de ore de spectacol în care folclorul a fost la loc de cinste.

Intrarea este liberă.

Director festival: prof. Liliana Laichici. Organizator: Remus Vălungan. Parteneri: primăriile și consiliile locale din județul Timiș. Finanțator: Consiliul Județean Timiș.

Comentarii

comentarii