Acasă Actualitate Gala “Pentru Voi” 2019 vine cu musical-ul “Sunetul Muzicii”, la Opera...

Gala “Pentru Voi” 2019 vine cu musical-ul “Sunetul Muzicii”, la Opera Română din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Gala “Pentru Voi” 2019 – cel mai important eveniment caritabil din Timișoara, destinat persoanelor cu dizabilități intelectuale – va avea un format nou : musical-ul “Sunetul Muzicii” va fi pus în scenăpentru prima dată la  Opera Română din Timișoara, cu soliști, cor și orchestră.

“În data de 18 iunie 2019, la ora 18.45,  vă  invităm la unul dintre cele mai frumoase musical-uri, ale cărui melodii le-au iubit și fredonat zeci de generații, Sunetul Muzicii, interpretat de Orchestra, Corul și soliștii Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara, sub bagheta maestrului Peter Oschanitzkyi, un concept artistic în viziunea regizorului Nicolae Brânzeu”, este mesajul Fundației Pentru Voi.

Spectacolul este caritabil, pentru susținerea serviciilor sociale furnizate de Fundația Pentru Voi, de care beneficiază 200 de persoane cu dizabilități intelectuale.

Participarea la spectacol se face cu o donație de 50 lei pentru loc în stal și balcon și 100 lei în loje și avanlojă. Locurile în lojă și avanlojă sunt numerotate și se procură de la Fundația Pentru Voi ( telefon: 0755056306- Simona Hanga).

Locurile in stal si balcon se pot procura on line:  https://www.goin.mobi/…/FundatiaPentruV…/project/view/id=35…  și se plătesc cu cardul.

Aplicatia GOiN este disponibilă în varianta android și iOS.
Locurile din stal și balcon se ocupă în ordinea sosirii la eveniment.

Fondurile obținute vor fi folosite pentru susținerea serviciilor sociale ale Fundatiei “Pentru Voi”. Informații despre eveniment și pe site-ul fundației :

“Îi învităm pe timișoreni  să se bucure de un spectacol încântător și să sprijine serviciile sociale pentru cele 200 de persoane cu dizabilități intelectuale!”, îndeamnă Fundația Pentru Voi Timișoara.

Același spectacol în 19 iunie

De asemenea, Sunetul muzicii – același spectacol al Corului și Orchestrei Facultății de Muzică și Teatru din Universitatea de Vest din Timișoara -va avea loc și în data de 19 iunie, de la ora 19, la Opera Națională Română din Timișoara.

Accesul general este liber. Vă așteptăm cu drag! -îndeamnă UVT.

Comentarii

comentarii