Acasă Cultura Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România se va desfășura la Timișoara...

Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România se va desfășura la Timișoara – Capitală Europeană a Culturii

DISTRIBUIȚI

Gala Premiilor, cel mai important eveniment cultural organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România, se va desfășura anul acesta la Timișoara – Capitală Europeană a Culturii.
 
Evenimentul va avea loc pe data de 15 septembrie 2023, în Sala Barocă a Muzeului Național de Artă din Timișoara.
 
 Gala Premiilor UAPR este susținută de Ministerul Culturii și are parteneri instituții importante ale vieții culturale și educaționale din Timișoara: Muzeul Național de Artă, Direcția pentru Cultură și Patrimoniu Timișoara, Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, Filiala Timișoara a UAP din România.
 
Manifestarea va fi transmisă în direct de TVR Timișoara, vineri, 15 septembrie 2023 între orele 18: 00 – 20: 00, urmând a fi retransmisă de TVR Cultural în aceeași zi la ora 22: 00 și duminică, 17 septembrie 2023, de la ora 15: 00.
 
Cu acest prilej Uniunea Artiștilor Plastici din România va acorda și titlul  de „Prieten al Artelor” unor personalități și instituții care s-au remarcat în susținerea culturii naționale.
 
Organizatorii mulțumesc tuturor instituțiilor partenere, precum și generoșilor sponsori pentru implicarea lor în buna desfășurare a evenimentului.
 
Accesul la eveniment se face pe bază de invitație.

Comentarii

comentarii