Acas─â Actualitate Gala Start Job 2021, la UVT, cu premii de aproape 60.000 de...

Gala Start Job 2021, la UVT, cu premii de aproape 60.000 de lei

271
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timi╚Öoara organizeaz─â Gala Start Job, la UVT, miercuri, 29 iunie, de la ora 17.00, ├«n sistem hibrid: onsite ├«n Aula Magna ÔÇ×Ioan CureaÔÇŁ a Universit─â╚Ťii de Vest din Timi╚Öoara ╚Öi online pe platforma Google Meet.

├Än cadrul galei vor fi premia╚Ťi studen╚Ťii c├ó╚Ötig─âtori la concursurile de idei Stagii de practic─â ÔÇô Idei de bune practici ╚Öi Bune practici. Stagii de practic─â ├«n UE, derulate ├«n cadrul proiectului Fii un student preg─âtit pentru jobul dorit ÔÇô Start Job!

Scopul proiectului Fii un student preg─âtit pentru jobul dorit ÔÇô Start Job! a fost acela de a stimula creativitatea studen╚Ťilor din grupul ╚Ťint─â ╚Öi de a identifica modalit─â╚Ťi de ├«mbun─ât─â╚Ťire a stagiilor de practic─â intern─â, prin comparare cu modul ├«n care aceste stagii se organizeaz─â ╚Öi se deruleaz─â ├«n alte ╚Ť─âri membre ale UE.

├Än cadrul galei vor fi acordate 50 de premii a c├óte 1000 lei pentru c├ó╚Ötig─âtorii concursului Stagii de practic─â ÔÇô Idei de bune practici ╚Öi 5 premii pentru c├ó╚Ötig─âtorii concursului Bune practici. Stagii de practic─â ├«n UE (1 premiu ├«n valoare de 3000 lei, 1 premiu ├«n valoare de 2500 lei, 1 premiu ├«n valoare de 2000 lei ╚Öi c├óte dou─â premii ├«n valoare de 1500 lei).

 

 

Comentarii

comentarii