Acasă Cultura Gala UNITER Timișoara! A fost lansată campania de promovare a artiștilor nominalizați. Iată...

Gala UNITER Timișoara! A fost lansată campania de promovare a artiștilor nominalizați. Iată unde îi puteți vota

DISTRIBUIȚI

Anul mult așteptat al manifestărilor culturale de amploare europeană la Timișoara, Gala Premiilor UNITER se alătură cu bucurie în numele excelenței teatrului românesc acestui demers lăudabil: cultura, teatrul înseamnă a fi împreună!

În data de 1 iunie, a fost lansată campania de promovare a artiștilor nominalizați. Zilnic, mesaje video de susţinere pline de energie din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul uniter.ro, pe conturile oficiale UNITER de facebook, instagram și youtube.

Gala UNITER 2023 – eveniment dinamic plin de strălucire și rafinament, un spectacol cu parfumul anilor ´20, în regia lui Răzvan Mazilu și scenografia lui Dragoș Buhagiar.

Aveți un preferat! Susţine-ţi-vă favoriții aici:

https://www.uniter.ro/pariul-publicului-un-gest-de-a-fi-impreuna-in-teatru-gala-premiilor-uniter-2023/

Și, dacă ești în Timișoara, în perioada 7-10 iunie, poți vedea producțiile nominalizate la categoria cel mai bun spectacol al anului 2022.

De asemenea, le puteți  vedea și la alte categorii de premii: „Oedip Rege” regia Declan Donnellan, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, „Antonin Artaud. Familia Cenci”, regia Silviu Purcărete, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași; „Seaside Stories” regia, scenariul, universul sonor Radu Afrim, Teatrul de Stat Constanța.

În 12 iunie, vor fi prezentați în direct, câştigătorii desemnați de juriu! Tot atunci, aflăm dacă cine a câștigat pariul personal.

Gala Premiilor UNITER 2023 – proiect finanțat prin Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 – se va transmite în direct din sala mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara începând cu ora 20.00, pe www.uniter.ro și pe TVR Cultural.

Bănățenii sunt invitați să urmărească gala de acordare a premiilor pentru cele mai bune creații din teatrul românesc!

Începând cu ora 19.00 va fi prezentată live sosirea artiștilor și a partenerilor Galei pe clasicul covor roșu, eveniment transmis LIVE pe conturile de youtube și facebook ale UNITER și pe site-ul uniter.ro.

 

Comentarii

comentarii