Acasă Cultura Galeria Andreas, din Piața Unirii nr. 2 Timișoara, împlinește 30 de ani....

Galeria Andreas, din Piața Unirii nr. 2 Timișoara, împlinește 30 de ani. Cum o puteți vizita?

734
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia aniversării de 30 de ani, timișorenii sunt invitați, în perioada 1-15 iunie, în noua galerie Andreas, din Piața Unirii nr. 2 etaj 1, Timișoara, la vizitarea expoziției de sculptură din colecția personală a familiei Aron.

Vor fi expuse pentru prima dată cîteva  piese de sculptură deosebite, de pe parcursul a patru secole, din colecția personală a familiei Aron. ”Vă așteptăm cu bucuria revederii! Rog programare prealabil tel: 0722 254 417 www.andreasantic.ro”, este mesajul organizatorilor.

”Am  pornit în această minunată aventură  a cunoașterii antichităților și mai ales a colecționarilor și iubitorilor de frumos, adică a dumneavoastră! Vă suntem recunoscători că ați fost alături de noi, ne-ați sprijinit și urmat atît în momentele de bucurie și satisfacție, dar și în momentele mai dificile. Dumneavoastră ne-ați dat impulsul, motivul să mergem mai departe pe acest drum, ori de cîte ori am avut nevoie. Spiritul de muncă, educația, pasiunea, respectul cuvântului dat, seriozitatea, transmise de către părinții noștri le urmăm continuu și ne gîndim la ei cu recunoștință și dragoste. Ei au fost și sunt baza solidă a noastră și a galeriei noastre. Pe parcurs ne-am perfecționat permanent studiind, făcând cursuri de specialitate, facultăți și masterate de artă și bijuterii iar comerțul zilnic cu aceste obiecte pline de istorie, meșteșug, arta ne-a purtat într-o lume aparte, specială care a devenit un stil  de muncă și de viață”, este mesajul familiei Aron.

 

Comentarii

comentarii