Acasă Cultura Galeria Calina Timişoara! Artistheteacher Party music by Zero

Galeria Calina Timişoara! Artistheteacher Party music by Zero

501
DISTRIBUIȚI

galeria calina capGaleria Calina Spațiu de Artă Contemporană Timişoara, str. Mărăşeşti nr. 1-3, îi invită pe iubitorii de cultură modernă, la Artistheteacher Party music by Zero & from lea to bogdan and back via alex, luni 10 iulie, de la ora 19.00.

“În artă, o ecuație este o propoziție ce afirmă că două expresii artistice sunt egale (o identitate) doar pentru anumite valori ale variabilelor implicate în acestea (sau chiar pentru nici o valoare). Valorile variabilelor pentru care egalitatea este adevărată poartă numele de soluții. Propozițiile artistice care definesc ecuațiile pot fi adevărate (dacă au cel puțin o soluție) sau false (dacă nu au soluție)”, este mesajul Galeriei Calina.

Bogdan Rața este interesat de problematica percepției și a figurii umane în sculptură. Trăiește și lucrează în Timișoara.
Lea Rasovszky practică un stil de desen ironic și direct, investigând clișeele de gândire și valorile periferice ale societății actuale. Trăiește și lucrează în București. Alex Boca este preocupat de importanța desenului în procesul de transpunere fizică a ideilor în artă. Trăiește și studiază în Paris.
ARTISTHETEACHER este un proiect inițiat de Bogdan Rața împreună cu Alina Cristescu, în parteneriat cu Facultatea de Arte și Design, Timișoara și va conține conferințe, dezbateri performance, expoziții, prezentări și workshop-uri în perioada februarie – iulie 2017.

Comentarii

comentarii