Acasă Economic Game LAB Timișoara, program dedicat pasionaților de jocuri, își deschide porțile pentru...

Game LAB Timișoara, program dedicat pasionaților de jocuri, își deschide porțile pentru o nouă ediție.

2010
DISTRIBUIȚI

În perioada 9 octombrie-16 Decembrie 2017 se va desfășura cea de-a II-a ediție Game LAB Timișoara. Proiectul îmbină competențe multidisciplinare, cu scopul de a crea în realitate un concept de joc.

Timp de trei luni studenți sau profesioniști ai domeniilor: IT, Arte&Design, Business&Marketing și Project Management vor avea parte de o formare intensivă, combinată cu sesiuni de lucru și mentorat. Mentorii acestei ediții sunt: Mihaela Morozan (3D Art), Cristina Maul (2D Art), Bogdan Petrar (Game Design), Feiko de la Veiter (Business&Marketing), Radu Ziemba (Business), Cosmin Mîrza (Sound design), Bianca Drămnescu (PR&Communication), Răzvan Tănăsie (Game producer), Ramona Gabroveanu (HR&Project Management) și Bogdan Nedelcu(Gameplayprogrammer).

Echipa de specialiști au rolul de a învăța participanții cum să-și creeze propriu joc. Toate ideile vor trece prin mai multe etape de preselecție înainte de a se transforma în proiecte reale.
Proiectul cuprinde două etape de selecție, prima însemnând alegerea conceptelor de joc, iar a doua selectarea proiectelor, în formă finală, ce urmează prezentare și jurizate de specialiști.

Datorită caracterului său multidisciplinar, Game LAB Timișoara reprezintă un pas important al consolidării legăturii dintre mediul educaţional şi mediul de afaceri. Programul pregătește viitorii specialiști ai industriei jocurilor.

Un important aspect al programului este faptul că oferă studenţilor şansa de a experimenta modul de lucru într-un Startup, condiţiile şi provocările acestui program fiind foarte asemănătoare cu cele dintr-o companie la început de drum.

Pasionații de jocuri sunt încurajați să se înscrie prin completarea formularelor disponibile pe site-ul programului Game LAB Timișoara până în 1 octombrie 2017. De asemenea puteți urmării activitățile programul și pe pagina de Facebook Game LAB TM.

 

Comentarii

comentarii