Potrivit ANPC Timisoara, cele două restaurante sunt; SC Opt condimente SRL-Restaurant Merlot şi SC Banatski Papi SRL-Restaurant Yugoslavia
”Principalele abateri de la legislaţie constate: prezenţa insectelor vii şi moarte în blocul alimentar(bucătărie); produse preparate şi materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformităţii acestora; diverse preparate cu modificări organoleptice; nerespectarea condiţiilor de depozitare recomandate de producător; spaţiu de preparare insalubru; spaţii de depozitare,refrigerare ,congelator neigienizate; legume fructe depreciate; materii prime în afara datei limite de consum”, a transmis ANPC Timişoara.
În urma controlului au fost date două amenzi în valoare totală de 20.000 de lei şi un avertisment.
De asemenea, a fost dispusă oprirea temporară de prestări servicii pană la remediere pentru ambele unităţi şi oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea de la consumul uman al produselor neconforme.
Comentarii
comentarii