Acasă Actualitate Gata vara! Încep probele Colterm, la rece

Gata vara! Încep probele Colterm, la rece

477
DISTRIBUIȚI

În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2019-2020, COLTERM S.A. anunţă că începând de luni 16 septembrie până în 30 septembrie, se vor efectua etapizat probele la rece.

Aceasta este pregătirea pentru ca funcţie de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie să se poată furniza încălzire. Concret, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

În prima etapă, începând din 16 septembrie, sunt programate pentru probe PT:  13A, CT Buziaș, Siret, Păltiniș, 52,  Văcărescu,  98, 1A, 1B, 44 și 46.

Asociaţiile de locatari care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii sunt atenţionate să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor.

De asemenea, timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugaţi să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire. 

Clienții COLTERM au la dispoziție nr. de tel 0256.494.133, 0756.061.468 care funcționează non-stop, sau ne pot sesiza pe adresa dispecerat@colterm.ro.

Comentarii

comentarii