Acasă Sport Gaz Metan Mediaș – ACS Poli Timișoara 0-1, în prima etapă din...

Gaz Metan Mediaș – ACS Poli Timișoara 0-1, în prima etapă din 2014 a Ligii I

DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara a învins pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal. 

Poli a dat lovitura pe finalul jocului, prin Florin Nanu (89), care a reluat din voleu centrarea lui Danijel Morariju, după ce medieșenii au ratat două penalty-uri.

Gaz Metan a început meciul practic în inferioritate numerică, după ce Cristian Todea a fost eliminat în chiar minutul 2 al jocului, pentru lovirea cu cotul a lui Edon Hasani, la un duel aerian.

Gazdele au fost private de un penalty în finalul primei reprize (44), când Thaer Bawab a fost agățat în careu de Hasani.

Bawab l-a lovit cu cotul pe Cristian Scutaru (53), dar arbitrul nu l-a eliminat.

Gaz Metan a primit penalty în min. 73, când Ioan Mera l-a doborât în careu pe Jasmin Trtovac, dar Bawab a executat slab și portarul portughez Nuno Claro a apărat. Peste doar câteva minute, arbitrul Adrian Cojocaru a dictat din nou lovitură de pedeapsă pentru gazde, după ce Nicolas Gorobsov a comis henț în careu. De data aceasta a executat Ciprian Petre, dar și el a tras telefonat, iar Nuno Claro a apărat, devenind eroul meciului.

CS Gaz Metan Mediaș — ACS Poli Timișoara 0-1 (0-0), stadion “Gaz Metan” — Mediaș

A marcat: Florin Nanu (89).

Thaer Bawab (73) și Ciprian Petre (78) au ratat penalty-uri pentru Gaz Metan (portarul Nuno Claro a apărat de fiecare dată).

Cartonaș roșu: Cristian Todea (Gaz Metan, 2).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitri asistenți adiționali: Marius Omuț (Oradea), Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitru de rezervă: Mihai Marius Marica (Bistrița)

Observatori: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca) — CCA, Ioan Zare (Oradea) — LPF

Comentarii

comentarii