Acasă Actualitate Gelateria „Hugo e amici” aduce înghețată câștigătoare de Cupă Mondială și la...

Gelateria „Hugo e amici” aduce înghețată câștigătoare de Cupă Mondială și la Timișoara

1537
DISTRIBUIȚI

Gelateria „Hugo e amici” s-a extins, de vineri, 2 octombrie, și la Timișoara, pe strada Eugeniu de Savoya, după ce primele locații, din Dumbrăvița și Sânandrei, s-au dovedit un real succes. Ce aduce nou Hugo? Rețetele tuturor tipurilor de înghețată servite sunt cele ale dublului câștigător al Cupei Mondiale, Sergio Dondoli, și ale partenerului său, Sergio Colalucci, primul câștigător al campionatului mondial de înghețată.

„Hugo intenționează să își mărească cercul de prieteni, așa că îi invită la noua locație din Timișoara pe toți cei care doresc să facă parte din lumea dulce și cremoasă a înghețatei artizanale autentice. Vă așteaptă cu o multitudine de sortimente!”, transmit proprietarii gelateriei.

Înghețata lui Hugo este artizanală, urmând strict rețetele și indicațiile celor doi gelatieri recunoscuți internațional și fiind preparată în laboratorul de la Sânandrei. De aici, ea este distribuită și către locația din Dumbrăvița, iar, de acum, și către cea din Timișoara.

Gelateria „Hugo e amici” are peste 40 de sortimente de înghețată, servite, cel puțin pentru moment, doar la cornet sau la cupă. Aveți de ales de la cele clasice, precum ciocolată sau vanilie, la altele mai speciale, cum sunt cele de dietă – de căpșune, de exemplu. Acestea sunt împărțite în trei categorii: sorbet, fără zahăr și înghețată cu lapte sau smântână.

Vineri, 2 octombrie, pentru a face cunoștință cu noii amici din Timișoara, Hugo face cinste cu câte o înghețată. Gelateria s-a deschis la ora 12.00, iar până la închidere, la ora 21.00, toții timișorenii pot încerca, gratuit, înghețata preparată de „Hugo e amici”.

Comentarii

comentarii