Acasă Eveniment George Simion și deputatul Ciprian-Titi Stoica, la DNA, pentru audieri în cazul...

George Simion și deputatul Ciprian-Titi Stoica, la DNA, pentru audieri în cazul posibilei tentative de mită a deputatului PNL de Timiș Cosmin Șandru

365
DISTRIBUIȚI

George Simion a fost joi, 7 octombrie, la DNA, împreună cu deputatul Ciprian-Titi Stoica, pentru audiere în cazul posibilei tentative de mită a deputatului Cosmin Șandru. El a zis că a venit la DNA ”ca să-l ia pe Cîțu!”

„Mergem la DNA pentru că nu trebuie să scape Cîțu doar cu atâta. Florin Cîțu trebuie să ajungă în pușcărie pentru cât a făcut. Mergem să cerem să își facă procurorii treaba. Suntem în fața clădirii DNA-ului, aici trebuia să ajungă domnul Florin Cîțu“, a precizat liderul AUR.

George Simion, unul dintre liderii AUR, a publicat, luni seara, pe contul său de YouTube, mai multe înregistrări care arată că PNL „ar fi încercat să mituiască parlamentarii” formațiunii, oferindu-le diverse funcții.

Conform înregistrărilor, Cosmin Șandru, parlamentar PNL de Timiș, încearcă să îl convingă pe parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica să nu participe la votul din Parlamentul ce vizează moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

„Eu ți-o spun direct: promovăm câțiva oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni, îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate”, i-ar fi supus Cosmin Șandru lui Ciprian Titi Stoica.

„I se ofereau posturi pentru apropiații lui în deconcentrate ca să nu se prezinte mâine la moțiune. Noi, AUR, nu suntem de vânzare”, a spus co-președintele AUR.

Organizația județeană PSD Timiș solicită PNL să îi retragă sprijinul politic lui Cosmin Șandru, deputatul care ar fi încercat să mituiască un parlamentar AUR.

Sursa: dcnews.ro

Comentarii

comentarii