Acasă Politica Gerald Simonis, candidând independent la Primăria Moșnița Nouă, acuză sabotaj din partea...

Gerald Simonis, candidând independent la Primăria Moșnița Nouă, acuză sabotaj din partea actualei administrații, care ar urmări doar interese mercantile

2429
DISTRIBUIȚI

Deși inițial liderii Pro România Timiș au spus că îl susțin la Primăria Moșnița Nouă, Gerald Simonis, fratele lui Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, anunță că va candida independent până la urmă. În acest sens, acesta a emis un comunicat de presă titrat „Moșnița sub teroarea unor conducători fără scrupule. Frica pierderii controlului naște monștri”.

Simonis acuză: „Faptul că Moșnița Nouă este într-o stare jalnică, subdezvoltată, pierdută în interesele unor oameni fără scrupule, departe de ceea ce ar putea să fie, este unul dintre motivele pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar și să candidez independent”. El spune că a deranjat „interesele de clan al șefilor administrației”, candidând „fără a avea «cumetrii» de partid”, fiind vizați de actualii șefi toți contracandidații care „sperau să-și dispute în grup restrâns postul de primar”.

Declarat mai degrabă ambiționat de sabotajul la care este supus, Gerald Simonis mai transmite: „Să fiți convinși că materialele electorale pe care le-ați distrus sunt o pierdere pentru mine, însă una care îmi confirmă disperarea voastră. Știu că v-ați întins caracatița aproape peste tot, însă v-ați concentrat prea mult pe interesul de portofel în loc să vă gândiți la oameni, cei care văd exact că nu ați făcut nimic și care vă vor sancționa la vot”.

„Merg pe drumul meu și vă spun că azi ați reușit performanța de a distruge niște biete bannere. Nu mă simt o victimă, mă simt un câștigător, pentru că am reușit să atrag atenția și să vă pun în situația de a acționa. Gestul vostru ne arată cât de fără scrupule sunteți și cât de jos vă puteți coborî. Rușine!”, încheie acesta.

Comentarii

comentarii