Acasă Actualitate Gest de mare admirație și civilizație, făcut de doi tineri din Timișoara

Gest de mare admirație și civilizație, făcut de doi tineri din Timișoara

490
DISTRIBUIȚI

tineri cu mobilulGest de mare admirație și civilizație, făcut de doi tineri, din Timișoara, luni 17 iulie.

Un cititor al cotidianului ZIUA de Vest, profesor universitar, ne-a contactat la redacție și ne-a povestit că, luni, pe la ora 10.30 și-a pierdut telefonul mobil în Piața Unirii, dar cei doi tineri l-au găsit și nu l-au păstrat pentru ei, ci au făcut tot posibilul să i-l înapoieze.
Tânărul a spus că, într-adevăr, era cu iubita lui când a descoperit mobilul, dar nu s-a gândit nicio clipă să îl păstreze pentru el, ci a sunat la numărul de telefon de la ultimul apel făcut de profesor și i-a transmis acelei persoane, de fapt un amic al dascălului, că a găsit telefonul mobil în Piața Unirii. Cei trei s-au întâlnit în Piața Libertății și, astfel, tânărul a făcut ca domnul profesor să reintre în posesia celularului, tot luni, în curs de nici 2 ore.
De cei doi tineri au făcut acest gest frumos de civilizație? Băiatul a răspuns că oricui i se poate întâmpla să își piardă celularul și fiecare își dorește ca cineva să i-l înapoieze. Chiar tânărului i s-a întâmplat să își piardă telefonul, iar o persoană binevoitoare i l-a adus înapoi.
Domnul profesorul a ținut să le mulțumească public celor doi tineri. „Le mulțumesc, fiindcă gestul lor este de mare civilizație și omenie. Iată ce tineri frumoși și educați avem în Timișoara”, este mesajul profesorului.

 

Comentarii

comentarii