Acasă Actualitate Gest incalificabil făcut de niște cetățeni iresponsabili, la Timișoara! – ...

Gest incalificabil făcut de niște cetățeni iresponsabili, la Timișoara! – Video

437
DISTRIBUIȚI

Un gest incalificabil, făcut de niște cetățeni iresponsabili și certați cu bunul simț, cu normele de conviețuire socială și cu legile de protecția a mediului, a fost făcut miercuri, 26 mai, la Timișoara.

Pe adresa cotidianului ZIUA de Vest, dar și a Poliției Locale Timișoara, a venit o sesizare făcută de un cetățean oripilat de ceea ce a putut observa. În fotografie se vede cum doi cetățeni s-au oprit cu o camionetă cu deșeuri și le-au abandonat frumușel pe trotuar: strada Petre Ispirescu, colț cu Ecaterina Teodoroiu.

Trebuie să recunoaștem că un asemenea gest sfidător nu ne-a dat să mai vedem în minunatul oraș Timișoara de multă vreme, care este și Capitală Europeană a Culturii, iar din cauza unor asemenea iresponsabili orașul nostru are mult de suferit din punct de vedere al imaginii!

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

”Deja e în lucru cazul. Am primit și noi filmarea pe adresa de email a instituției (contact@politialoctm.ro) și luăm măsurile prevăzute de lege. Îi vom identifica pe cei care au abandonat deșeurile pe stradă și le vom face proces verbal pentru a fi sancționați. Trebuie să atragem atenția că acum există cadru legal și, dacă surprindem un flagrant, împreună cu Garda de Mediu Timiș, putem confisca și camioneta cu care se aduce gunoiul. Au fost deja câteva cazuri în Timiș în 2021”, ne-a transmis Poliția Locală Timișoara, miercuri 26 mai.

Comentarii

comentarii