Acasă Actualitate Gest incredibil în vestul țării. Au sărit să salveze o maşină de...

Gest incredibil în vestul țării. Au sărit să salveze o maşină de incendiul care a cuprins Palatul Episcopal – Video

859
DISTRIBUIȚI

Mai mulţi orădeani au intervenit, sâmbătă seară, pentru a salva o maşină de flăcările care au cuprins Palatul Episcopal din centrul istoric al oraşului.

În timp ce zeci de pompieri se luptau pentru a stinge incendiul care a curpins, sâmbătă seară, Palatul Episcopal din Oradea, un grup de 10-15 oameni au intervenit pentru a salva o maşină parcată lângă imobilul care ardea şi din care începeau să cadă bucăţi de lemn şi de tencuială.

Incendiu la Palatul Episcopal din Oradea

Aceasta este Oradea, acestia sunt oradenii.Mai multi oradeni au reusit sa salveze o masina, cu cateva minute inainte ca turnul cladirii in flacari sa se prabuseasca peste ea.Mai multe despre incendiu aici ➡️ https://goo.gl/Zb9WUD Video: Ile Dragos pentru InfoOradea

Publicată de InfoOradea pe Sâmbătă, 25 August 2018

Imaginile făcute publice pe pagina de Facebook InfoOradea surprind momentul în care oamenii aleargă spre autoturism şi îl mută cu mâinile goale, cu doar câteva minute înainte ca o bucată din turnul clădirii să se prăbuşească.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 21:40 şi a curpins o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi. 100 de pompieri au intervenit cu 12 autospeciale şi, după mai multe ore, au reuşit să stingă flăcările. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar flăcările nu s-au extins şi asupra clădirilor învecinate.

Comentarii

comentarii