Acasă Politica Gheorghe Ciobanu vrea forţă de muncă locală pentru proiectele din zonă

Gheorghe Ciobanu vrea forţă de muncă locală pentru proiectele din zonă

DISTRIBUIȚI

gheorghe_ciobanuDeputatul Gheorghe Ciobanu şi-a deschis un nou cabinet parlamentar la Deta. Democrat-liberalul a câştigat alegerile pe acest colegiu în parlament. Mai urmează să deschidă încă trei cabinete parlamentare: Peciu, Ciacova şi Cenei. „Am reuşit să aduc pe colegiul Deta finanţare pentru anumite proiecte. A fost un prim pas concret. Am venit în faţa oamenilor fără a promite şi au constatat că la Bucureşti nu stau degeaba şi mă implic în problemele lor. Am inventariat împreună cu primarii inclusiv proiecte de apă-canal. Am inventariat şi proiecte de mediu”, spune Gheorghe Ciobanu.
Acesta a cerut finanţări în parlament (şi le-a primit) pentru mai multe proiecte (şcoli, biserici şi altele) care trebuie realizate în zonă.
Şi pentru a face criza mai uşoară, mai ales că în zonă societatea Eybl – care aducea multe locuri de muncă – a disponibilizat un număr relativ mare de oameni, Gheorghe Ciobanu vrea ca aceste proiecte să le realizeze cu forţă de muncă de la faţa locului.
„Am discutat ca pe aceste lucrări să implicăm forţă de muncă locală. La realizarea tuturor acestor proiecte să folosim forţa de muncă din acea zonă.
Vom reuşi ca 2009, un an dificil, să-l trecem mai cu uşurinţă. Preconizez că la jumătatea lui 2010 va fi ieşirea din criză. Strângând cureaua şi făcând eforturi cred că eu că vom ajunge să facem aceste proiecte şi comunitatea să nu sufere prea mult”, a spus Gheorghe Ciobanu.

Comentarii

comentarii