Acasă Politica Gheorghe Nodiţi vrea ca Timişoara să redevină un oraş al premierelor

Gheorghe Nodiţi vrea ca Timişoara să redevină un oraş al premierelor

388
DISTRIBUIȚI

Şanse mici, ambiţii mari

Gheorghe Nodiţi, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara şi candidatul PDL la primăria Timişoarei, şi-a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, la sediul municipal al partidului, echipa de campanie. Cu această ocazie, Nodiţi a vorbit şi despre strategia pe care o va adopta în campania electorală.

„Nu voi veni cu promisiuni în campanie, ci cu dorinţa de a afla ce îşi doresc oamenii din oraş. Campania mea va fi compusă dintr-un şir de dezbateri şi de consultări”, a declarat Nodiţi. Conform acestui principiu, echipa sa de campanie va organiza întâlniri cu timişorenii, întregul său program urmând să se contureze pe baza problemelor identificate de cetăţeni.

 

Această orientare către cetăţeni şi dorenţele lor ar urma să însemne şi ignorarea contracandidaţilor, după cum reiese din cele spune de Nodiţi. Candidatul PDL s-a arătat dezamăgit de scandalurile care s-au iscat la alte alegeri şi promite o campanie curată. „Campaniile de până acum au lăsat un gust amar. S-au terminat cu duşmănii. Campania mea se va construi pe ideea unui dialog, nu pe promisiuni sau atacuri. Va fi o campanie curată”, au fost cuvintele lui Gheorghe Nodiţi.

Până la anunţatele consultări populare, care să scoată la lumină nevoile timişorenilor, directorul Spitalului Judeţean are o dorinţă pe care vrea să o transforme în realitate din postura de primar: Timişoara să redevină un oraş al premierelor. „Suntem mândri că Timişoara este un oraş al premierelor, dar premierele sunt istorie. Am trăit destul doar prin istorie. În ultimii 20 de ani, premiere au fost mai mult în domeniul sănătăţii. Având în vedere toate aceste lucruri, Timişoara are nevoie să redevină un oraş al premierelor şi în alte domenii”, susţine Nodiţi, care este cotat abia cu şansa a treia în sondajele de opinie.

Ştefan Sandu – director de campanie

Alături de Gheorghe Nodiţi, la întâlnirea cu presa timişoreană au participat şi cinci membri ai echipei de campanie, cu toţii viitori candidaţi la Consiliul Local Timişoara. Ovidiu Ciuhandu (preşedinte PDL Timişoara), Maria Saracan (director finaciar al Spitalului Judeţean Timişoara), Adelina Târziu (preşedinte al organizaţiei de femei a PDL Timişoara), Simion Moşiu (consilier local) şi Ştefan Sandu (director al Administraţiei Bazinale Apele Române Banat) sunt principalele nume din echipa de campanie, „tehnică, dar şi cu valenţe administrative”, pe care se va baza Nodiţi. Director de campanie va fi Ştefan Sandu.

Sute de mesaje primite cu ocazia zilei onomastice

Pentru a exemplifica aprecierea de care se bucură în rândul timişorenilor, Gheorghe Nodiţi a prezentat şi o statistică fascinant de precisă. Potrivit acestuia, ieri, 23 aprilie, în ziua în care şi-a sărbătorit onomastica, a primit 176 de apeluri telefonice şi 340 de sms-uri de felicitare de la prieteni, cunoscuţi şi foşti pacienţi. Cum se pare că toţi aceştia îl susţin şi în cursa electorală, Nodiţi a promis că-i va contacta după începerea campaniei.

Comentarii

comentarii