Acasă Economic Gheorghe Seculici: 75% din spațiile pentru Agromalim sunt deja rezervate!

Gheorghe Seculici: 75% din spațiile pentru Agromalim sunt deja rezervate!

DISTRIBUIȚI

A început deja organizarea următoarei ediții a târgului de agricultură din Arad, Agromalim! Ediția a 33-a va avea loc în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad. Până în prezent, 75% din spațiile disponibile au fost deja contractate și rezervate de firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Țările de Jos și Serbia.

„Companiile interesate să devină expozanți la AGROMALIM 2023 pot beneficia de o reducere de 10% din valoarea totală a contractului de participare dacă încheie contractul și achită contravaloarea acestuia până la data de 7 iunie”, a declarat arhitectul Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț Arad.

Agromalim 2023 va prezenta soluții de top pentru agricultură, utilaje, servicii, tipărituri. De asemenea, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și-a propus să realizeze și un transfer de cunoștințe, prin seria de conferințe de specialitate susținute de experți în domeniu.

Anul trecut, 280 de expozanți și peste 16.400 de vizitatori au participat la Agromalim, un târg care crește de la an la an.

Comentarii

comentarii