Acasă Actualitate Ghiozdanul cu bucurie a venit pentru copii cu nevoi speciale, în Caraș...

Ghiozdanul cu bucurie a venit pentru copii cu nevoi speciale, în Caraș Severin

DISTRIBUIȚI

Ghiozdanul cu bucurie este proiectul de mare succes care se desfășoara an de an în Caraș Severin.

Proiectul s-a derulat în 2022 în orașul Moldova Nouă și la începutul fiecărui nou an școlar și are ca obiectiv creșterea calității educației în rândul copiilor cu posibilități precare, prin oferirea unui ghiozdan complet echipat cu rechizite școlare.

Și anul acesta au beneficiat de această campanie peste 25 de copii din Moldova Nouă, cei mai mulți dintre ei, provenind din familii monoparentale, copii cu nevoi speciale, cu suflet curat și cu o mare dorință de asimilare a cunoștințelor. Și de această dată copii și tinerii de la Centrul de Tineret Sf. M. Mc Gheorghe din Moldova Nouă au fost implicați cu totul în această campanie  înțelegând  că atunci când dăruim, simțim o bucurie mai mare decât atunci când primim.

Această campanie sprijinită de oameni cu inimă mare și milostivă, a dorit sprijinirea copiilor ce nu se pot bucura pe deplin la dreptul lor la educație. Cu alte cuvinte, prin tot ceea ce facem, vrem să creăm toate premisele ca acești copii să meargă la școală și să aibă cele mai bune rezultate! Ne bucurăm de implicarea constantă a credincioșilor și sperăm ca un număr cât mai mare de copii să zâmbească în urma campaniei noastre și să aibă toate cele necesare studiului – a explicat pr. Gheorghiță Băloi.

 

Comentarii

comentarii