Acasă Politica Giarmata trebuie să îşi continue procesul de dezvoltare

Giarmata trebuie să îşi continue procesul de dezvoltare

DISTRIBUIȚI

afis bunescuIunie 2012, Primăria Giarmata. 20 de miliarde de lei vechi datorii, toate terenurile comunei amanetate spre a fi vândute unor grupuri de interese, contracte dezastruoase, Curtea de Conturi cere recuperarea a 700.000 de lei celui ce la vremea respectivă era primar, Ioan Delvai. Aşa a găsit Virgil Bunescu Primăria Giarmata, într-o situaţie de-a dreptul catastrofală.
Din iunie 2012 a început o muncă a cărei finalitate este una singură: Giarmata a devenit una dintre comunele frumoase ale judeţului Timiş. Cum s-a reuşit acest lucru? Prin seriozitate şi cheltuire atentă, dar mai ales cu folos, a banului public. În patru ani de mandat, Virgil Bunescu şi echipa sa de consilieri au realizat proiecte care realmente au schimbat faţa comunei. 30 de kilometri de drumuri comunale au fost asfaltate şi pietruite, din bugetul local a fost renovată şi dotată şcoala din localitate, dar s-a câştigat şi un proiect de 1 milion de euro pentru extinderea acesteia, 350 de tineri au primit terenuri pentru locuinţe, s-a construit un teren de sport sintetic şi o nouă bibliotecă, s-a introdus reţea de apă şi canalizare pe mai multe străzi, şi exemplele pot continua.
Acum, pentru următorii patru ani, proiectele lui Virgil Bunescu sunt cel puţin la fel de îndrăzneţe. Şi dovadă că sunt realizabile, stă bilanţul primului său mandat. Aşadar, pentru următorul mandat, candidatul PSD şi-a propus implementarea masterplanului şi proiectului de apă-canalizare, în valoare de 8 milioane de euro, construcţia unei grădiniţe cu o capaciatate de 120 de locuri, modernizarea căminului cultural, asfaltarea tuturor străzilor, sprijin pentru bisericile din localitate, finalizarea modernizării parcurilor Eugeniu de Savoya şi Izvor, înfiinţarea unui parc industrial pe o suprafaţă de 100 de hectare, ceea ce înseamnă, implicit, şi crearea de noi locuri de muncă şi multe alte lucruri care vor înfrumuseţa comuna, dar şi viaţa locuitărilor săi.
„Vreau ca tot ceea ce am început în acest prim mandat să ducem la bun sfârşit şi să implementăm noi proiecte. Am demonstrat în aceşti patru ani că se poate şi noi credem că Giarmata merită mai mult. Suntem o echipă ambiţioasă şi cred cu tărie că împreună cu viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, domnul Sorin Grindeanu, putem realiza ceea ce ne-am propus”, a declarat Virgil Bunescu.

Comentarii

comentarii