Acasă Politica Gigi Becali a băgat 100.000 de euro în campania pentru europarlamentare

Gigi Becali a băgat 100.000 de euro în campania pentru europarlamentare

DISTRIBUIȚI

becali“Nu mă las chiar aşa de uşor. Am şi eu momente când sunt supărat dar… inima mea e o inimă de leu… nu mă las înfrânt aşa”

Gigi Becali a venit la Timişoara. Pe lângă fotbal s-a mai ocupat şi de lansarea candidaturii sale la europarlamentare. E al doilea pe listă şi crede că va intra în Parlamentul European, deoarece PNG-CD şi PRM, crede acesta, vor strânge destule voturi pentru ca acest lucru să se întâmple. Înconjurat de admiratori care vroiau să facă poze cu el sau să-l invite în diferite localităţi din judeţ, Gigi Becali a spus că cunoaşte această parte de ţară deoarece familia sa a trăit la Săcălaz.
“4 cu 4 fac 8”
Cât despre Parlamentul European şi candidatura sa, şeful clubului Steaua a declarat: “Vă promit că fiind acolo voi face mai mult decât orice europarlamentar român. Asta rămâne să vă demonstrez după cinci ani de mandat. Eu vreau să văd oamenii prin faptele lor. Dacă-mi aduceţi un om care-a făcut mai multe în România decât am făcut eu şi dacă veţi aduce peste cinci ani de mandat de Europa, un om, care a făcut mai multe în Parlamentul European decât Becali eu îl mănânc”. Strategia pentru parlamentare? “E pe afişe. Doi creştini şi patrioţi vor scăpa ţara de hoţi. Vom reuşi cu siguranţă. 4,85 a avut PNG şi 4 a avut PRM. 4 cu 4 fac 8. Spun unii că 1 cu 1 nu fac doi în politică. Dar există în politică ca 1 plus 1 să facă 5. Această alianţă se poate să fie văzută foarte bine de români şi să facem chiar un 10-12 la sută. Eu sunt sigur că această alianţă va influenţa alegerile prezidenţiale. Nu mă las chiar aşa de uşor. Am şi eu momente când sunt supărat dar… inima mea e o inimă de leu… nu mă las înfrânt aşa. În campanie am investit vreun miliard jumate. Maxim o sută de mii de euro, mai mult nu…”.

Comentarii

comentarii