Acasă Eveniment Gigi Becali a fost eliberat

Gigi Becali a fost eliberat

DISTRIBUIȚI

gigi becaliOmul de afaceri Gigi Becali Gigi Becali a ieşit din arestul Direcţiei de Cercetări Penale, el fiind aşteptat de zeci de susţinători.
Gigi Becali a fost eliberat, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis, vineri, recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1. Potrivit unor surse judiciare, un judecător dintre cei trei care au judecat vineri recursul a avut o opinie diferită, acesta fiind Dorin Matei, preşedintele completului.
Alexandru Chiciu, unul dintre avocaţi, a declarat că decizia Tribunalului Bucureşti este un prim pas spre o justiţie corectă. "Instanţa de fond a nesocotit motivele noastre, iar instanţa de recurs a admis toate excepţiile ridicate de avocaţi", a spus el.
Tribunalul a decis punerea de îndată în libertate şi a lui Dumitru Beciu. Acestuia, ca şi lui Becali, i s-au fixat mai multe interdicţii, precum cea de a nu părăsi judeţul Ilfov şi Bucureştiul fără încuviinţarea instanţei. Cei doi nu au voie să ia legătura într-un fel sau altul cu celelalte părţi din dosar. De asemenea, ei nu au voie să îşi schimbe domiciliul fără încuviinţarea instanţei.
Gigi Becali le-a spus, vineri, judecătorilor, la începutul procesului de la Tribunalul Bucureşti, că vrea să fie eliberat neapărat, pentru a-şi petrece Paştele cu familia.
"Onorată instanţă, domnule preşedinte, nu vreau să vă zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice formă, chiar şi în raza curţii mele, numai ca să fac Paştele alături de familie şi să iau lumină de la copiii mei", a spus finanţatorul Stelei, care şi-a cerut scuze de la preşedintele completului de judecată, Dorel Matei, pentru ceea ce a spus în şedinţa în care Tribunalul a respins recursul său împotriva deciziei de arestare.
Judecătoria Sectorului 1 a decis să respingă, joi, cererea de eliberare sub control judiciar făcută de patronul stelist, însă decizia a fost atacată cu recurs.
Gigi Becali a fost reţinut de procurori, pe 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu alte patru persoane.
Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, pe 3 aprilie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.
Sursa: NewsIn

Comentarii

comentarii