Acasă Actualitate Giroceana era să lase Girocul fără apă, din cauza datoriei de 2,5...

Giroceana era să lase Girocul fără apă, din cauza datoriei de 2,5 milioane de euro față de Aquatim. Ce a decis Consiliul Local?

DISTRIBUIȚI

La Giroc, a fost convocată, in extremis, o altă ședință a Consiliului Local Giroc, după cea de marți, exact pe aceeași problemă: iminenta sistare a apei potabile, pe întreg teritoriul localității, datorită debitelor de peste 2,5 milioane de euro, cumulate de către Giroceana față de Aquatim.

ViceprimarulDan Vârtosu a explicat: ”Cum de am ajuns în această situație, nu mai insist, acum. Adevărul este cunoscut, deja, de toată lumea! Important e că, după îndelungi negocieri și cu ajutorul unor autorități publice, am reușit să găsim înțelegerea și soluția legală pentru ieșirea din impas. Așa că nu-mi rămâne decât să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, alături de mine, în rezolvarea acestei situații extrem de delicate care ar fi putut avea un impact social negativ si major asupra vieții comunității în care trăim.

Sunt mândru că, deși aveam cuțitul, deja, în măduva osului, toți colegii mei, dar și reprezentanții operatorului regional de apă și canal, au înțeles că, în toată această situație, oamenii de bună-credință nu au nicio vină! Acum, că am ieșit cu bine și din această situație delicată, vreau să reiterez aceleași două lucruri pe care le-am mai spus și public și mi le-am asumat și în întâlnirile organizate cu colegii.

E clar că, din cauza situației economice dezastruoase, Giroceana nu mai poate continua, nici o secundă, în direcția în care merge. Cum la fel de limpede e pentru toată lumea că societatea are nevoie de un manager cu viziune, care să simtă piața și, nu în ultimul rând, de o persoană loială intereselor comunității și administrației locale. Și, mai presus de orice, tocmai pentru că trăim într-o comunitate și avem nevoie de respect reciproc, fenomenul ilicit de utilizare a serviciilor de apă și canal, fără a se achita contravaloarea acestora, ca urmare a branșăriilor clandestine la rețeaua de alimentare, trebuie să înceteze de azi. De azi, nu de mâine! Doamne ajută!”, este mesajul viceprimarului Dan Vârtosu, PNL Timiș.

Comentarii

comentarii