Acasă Eveniment Grav accident de circulație la Ezeriș. Un biciclist a fost transportat la...

Grav accident de circulație la Ezeriș. Un biciclist a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

DISTRIBUIȚI

Vineri, 7 iulie, în jurul orei 17.00, pe DN 58 A, în afara localității Ezeriș s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui biciclist. Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au stabilit că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din comuna Ezeriș, se deplasa cu bicicleta pe o stradă lăturalnică din localitate, la pătrunderea pe DN 58A, ar fi fost surprins și acroșat de un autoturism care circula din direcția Soceni către Ezeriș, condus de un bărbat de 73 de ani, din Reșița, scrie infocs.ro.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului care a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat în comă cu elicopterul la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

O victimă colaterală a accidentului a fost și un șofer care se deplasa cu autoturismul spre Lugoj. În momentul în care s-a produs accidentul, autoturismul care a lovit biciclistul a ajuns brusc în fața mașinii conduse de acesta. Pentru a evita impactul, șoferul a tras puternic de volan spre dreapta ieșind in decor oprindu-se în albia unui pârâu. Din fericire, el a scăpat doar cu răni ușoare care i-au fost tratate la fața locului de către personalul medical de pe mașina ambulanței.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri pentru aproape o oră cât timp polițiștii și criminaliștii și-au făcut cercetările.

Comentarii

comentarii