Acasă Administraţie Greu cu civilizaţia pe pod. Florile de la Michelangelo, ţinta unui nou...

Greu cu civilizaţia pe pod. Florile de la Michelangelo, ţinta unui nou atac

550
DISTRIBUIȚI

jardiniere 1

De când au fost amplasate jardiniere cu flori pe marginea Podului Michelangelo, zona a devenit o atracţie pentru persoanele cu deficienţe de civilizaţie, în ciuda faptului că poliţiştii locali patrulează 24/24.

Polițiștii locali au depistat, în dimineața zilei de joi, 7 august, în jurul orei 5.00, doi tineri care au aruncat trei jardiniere cu flori aplasate pe marginea podului în canalul Bega. La apariția polițiștilor locali, tinerii au fugit, însă au fost urmăriţi şi reţinuţi după aproximativ 10 minute.

S. Constantin, de 17 ani, cetățean german, și T. Flavius, de 21 de ani, cu domiciliul în Timişoara, au declarat poliţiştilor locali că au petrecut într-un local din Complexul Studenţesc, iar la plecare, în drum spere casă, trecând Podul Michelangelo, suparaţi şi nervoşi pe prietenele lor, au aruncat jardinierele în apă.

Persoanele au fost reţinute şi predate Secţiei 1 de Poliţie a Municipiului Timişoara, pentru cercetarea sub aspect penal, conform art. 253 Cod Penal, urmând ca Primăria Timişoara să se constituie parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.

Acesta este doar ultimul dintr-o serie de astfel de incidente, motiv pentru care primăria a intensificat paza şi face apel la cetăţeni să respecte bunurile din domeniul public.

Comentarii

comentarii