Acasă Promo Grevă la ACS Poli Timişoara. Ionuţ Popa: ”Am fost anunţat de jucători...

Grevă la ACS Poli Timişoara. Ionuţ Popa: ”Am fost anunţat de jucători că nu vor să mai intre în cantonament până nu îşi primesc drepturile”

2941
DISTRIBUIȚI

Tehnicianul echipei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, joi seară, după meciul cu FCSB, scor 0-3, că oaspeţii au primit “două cadouri”, “unul de Moş Crăciun, unul de Moş Nicolae”. Popa regretă că echipa sa a ajuns până în optimile Cupei României, competiţie pe care o părăseşte “şifonată”.

Antrenorul a mai afirmat, la Pro X, că jucătorii săi l-au anunţat că nu vor să intre în cantonament până când îşi vor primi drepturile.

“A fost terenul greu, am ratat ocazii, iar ei au primit două cadouri, unul de Moş Crăciun, unul de Moş Nicolae… Am avut doi accidentaţi, penalti care nu a fost în prima repriză, am avut şi eliminat… Ne pare rău că am câştigat în primul tur în Cupă, nu trebuia să mergem mai departe, am ieşit şifonaţi din această competiţie. O competiţie căreia i-am dat anul recu importanţă, dar nu am avut niciun beneficiu, nici măcar financiar. Am spus de la început că e o competiţie care nu contează pentru mine. Sunt supărat pentru că astăzi am fost anunţat de jucători că ei nu vor să mai intre în cantonament până nu îşi primesc drepturile”, a spus Popa.

Ionuţ Popa a mai declarat, la Digi Sport, că rezultatul meciului cu FCSB este injust şi că este dezamăgit de felul în care au fost gândite de jucători unele faze. “E injust rezultatul. Ei n-au avut ocazii decât în minutele 90 şi 93. Pe mine mă deranjează că în această competiţie am pierdut trei titulari, doi accidentaţi destul de grav şi Artean eliminat. Sunt deranjat de modul cum au gândit jucătorii aceste faze. Sunt total dezamăgit de evoluţia lor. Ei mereu invocă unele aspecte legate de salarii, prime… Le-am spus că dacă vor să joace, să joace, dacă nu să îşi rezilieze contractele. Va trebui să vină cei din conducere să discutăm unele probleme legate de lot”, a precizat tehnicianul.

Comentarii

comentarii