Acasă Politica Grindeanu îi cere lui Robu să pună Poliţia Locală în parcurile în...

Grindeanu îi cere lui Robu să pună Poliţia Locală în parcurile în care se violează, nu la „obiectivele strategice”

DISTRIBUIȚI

politisti-locali-michelangeloPoliţia Locală Timişoara păzeşte obiective „strategice”, dar uită de oameni.

Odioasa întâmplare care a avut loc, miercuri, în amiaza mare, în centrul Timişoarei, este strigător la cer. A avut loc un viol în Parcul Botanic, asupra unei tinere de 17 ani de la sat. Dar agresori precum acest animal violator este în stare să agreseze inclusiv inclusiv copii, băieţi, fetiţe, care trec prin parcurile centrale ale oraşului ce se vrea Capitală Culturală Europeană. Pentru că astfel de animale sunt psihopaţi. Iar ei zburdă liberi, în timp ce pui pe poliţist de la Locale nu vezi în zona Parcului Botanic, Central, Rozelor, Dacia etc. Nici pe străzi, decât în anumite locuri, bine alese. Personal, nu cred nici în varianta potrivit căreia primarul Robu i-a blocat pe toţi să păzească pasajul Michelangelo, că nu or fi doar 12 angajaţi în toată Poliţia Locală Timişoara! Este problema celor de la Poliţia Locală Timişoara, păstoriţi de şeful lor direct, domnul Cojan, care ştie prea bine că parcurile sunt locuri vulnerabile, dar nu trimite pe nimeni să arunce un ochi şi acolo.
Ce să mai vorbim despre alte zone mai perierice!
Deputatul Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, l-a atenţionat pe primarul Nicolae Robu, să ceară Poliţiei Locale să fie mai preocupată de siguranţa cetăţeanului, după ce miercuri o minoră a fost violată, în plină zi, în Parcul Botanic.
„Îl rog pe primar să aibă în vedere şi o componentă extrem de importantă a timişoreanului, şi anume siguranţa. Avem prea multe cazuri, au fost agresiunile din Complexul Studenţesc, iar miercuri am avut un eveniment extrem de nefericit, desfăşurat în plină zi. Vreau ca siguranţa cetăţeanului să fie una dintre priorităţile primarului Nicolae Robu. Nu cred că e mai important să păzeşti „obiective strategice”, cum e pasajul Michelangelo, în loc ca Poliţia Locală să asigure siguranţa cetăţeanului”, a declarat Grindeanu, joi, în conferinţa de presă.

 

Comentarii

comentarii