Acasă Actualitate Gripa de origine porcină şi încălzirea globală

Gripa de origine porcină şi încălzirea globală

DISTRIBUIȚI

Gripa de origine porcină s-a răspândoit în multe părţi de pe glob. Mai mult, a ajuns şi în România, iar virusul AH1N1 este cunoscut de toată lumea datorită mediatizării lui din ultimul timp. Se spune că a apărut din Mexic şi s-au lansat diverse ipoteze asupra originii lui şi a felului cum a ajuns să se propage şi să afecteze atâţia oameni. Acum, un timişorean, inginerul Dumitru Muşcoi, vine cu o altă ipoteză, pe care nu a pus-o nimeni până acum pe tapet. “Eu cred că dezbaterea pe această temă nu ţine cont de un argument tot mai prezent în viaţa noastră, încălzirea globală. Omul de ştiinţă italian Antonio Zichichi, fizician, preşedintele World Federation of Scientist, explică acest proces de încălzire prin intensificarea activităţii soarelui. Frecvenţa tot mai mare a erupţiilor solare argumentează într-un mod spectaculos realitatea pe care o trăim: sistemul solar trece, odată cu întreaga galaxie, printr-un nor difuz de antimaterie”, spune Dumitru Muşcoi.

“Apă mutantă”
Muşcoi mai explică că au loc şi numeroase atingeri între materie şi antimaterie, sesizate de sateliţi de specialitate, prin explozii violente de radiaţii gama. Muşcoi mai spune că erupţiile solare de radiaţie gama au reuşit să depăşească toate formele de apărare şi protecţie a planetei, efectele fiind percepute mai ales în domeniul climei, prin controversata încălzire globală. Iar aceste modificări de climă, spune Muşcoi, pot fi înţelese dacă se cercetează cu atenţie comportamentul apei în acest câmp de radiaţie. “Apa, privită ca particulă elementară a climei terestre, a suferit deja «mutaţii genetice», modificări în amplasarea spaţială a legăturilor coordinative între atomul de oxigen şi cei doi atomi de hidrogen, care îşi fac efectul chiar în modul de cristalizare al apei. Tot mai des, cristalele de apă sunt deformate, incomplet structurate. Această «apă mutantă» este prezentă în trupul uman într-un procent tot mai ridicat”, spune Muşcoi.

“AH1N1, prin virulenţa sa, avertizează omenirea că procesul de încălzire globală s-a accelerat”
Dumitru Muşcoi mai menţionează şi că această “apă mutantă” are efecte imprevizibile, dar care, cu siguranţă, afectează sistemul imunitar al omului şi al celorlalte vieţuitoare. “În acest context, virusul AH1N1 cu multiple mutaţii a reuşit să depăşească sistemul imunitar la om şi la porcine, contaminând mii de persoane din diverse ţări, de pe întreaga planetă. Practic, epidemia de gripă AH1N1, prin virulenţa sa, avertizează omenirea că procesul de încălzire globală s-a accelerat”, spune Muşcoi.

Comentarii

comentarii