Acasă Economic Grupul Carrefour a deschis primul supermarket din Timişoara

Grupul Carrefour a deschis primul supermarket din Timişoara

379
DISTRIBUIȚI

Carrefour, primul grup de distribuţie din Europa şi al doilea din lume, a deschis, marţi, 30 iunie 2009, a cel de-al 23-lea supermarket Carrefour in Romania şi cel de-al 3-lea în judeţul Timiş, la Timişoara, în Bega Shopping Center Bega. Noul brand, Carrefour Market aduce prospeţime şi claritate propunând un nou stil de cumpărături: cele mai proaspete produse, servicii de cea mai buna calitate, preturi mici zilnic.
Cu această deschidere, Carrefour îşi consolidează poziţia pe segmentul supermarketurilor din România, care completează prezenta sa puternică pe cel al hypermarketurilor. Acest nou pas ilustrează strategia grupului Carrefour de a-şi întări prezenţa pe pieţele în creştere, printr-o abordare multi-format, sporind extinderea acoperirii geografice a grupului în România. Noul concept de supermarket sub brandul Carrefour Market rezultă din perfecţionarea semnalisticii interioare conferind claritate, o mai bună orientare a clienţilor în spaţiul comercial şi modernizarea imaginii magazinului. Gama de aproximativ 7.000 de articole include produse proaspete, legume, fructe, lactate, brânzeturi, carne, mezeluri dar şi produse non alimentare – detergenţi, cosmetice şi articole de uz casnic, prezentate într-un mod atractiv pentru clienţi pe suprafaţa de vânzare de 1.000 de metri pătraţi.
Programul noului supermarket este de luni până sâmbătă între 08:00 – 22:00 şi duminică între 08:00 – 18:00. Carrefour Market Timişoara este poziţionat în Bega Shopping Center, beneficiind astfel deja de o locaţie bine cunoscută de timişoreni. Echipa Carrefour Market Timişoara numără 40 de angajaţi, dintr-un total de peste 1.000 de angajaţi în supermarketurile Carrefour. În România, grupul Carrefour deţine în prezent 23 de hypermarketuri şi 23 de supermarketuri, dintre care ultimele 3, sub brandul Carrefour Market.

Comentarii

comentarii