Acasă Economic Grupul Orbis va deschide două hoteluri în Timișoara, cu brandurile Ibis și...

Grupul Orbis va deschide două hoteluri în Timișoara, cu brandurile Ibis și Mercure

1759
DISTRIBUIȚI

Grupul Orbis, partener al AccorHotels, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua de hoteluri cu o unitate Mercure în Timișoara, care va fi inaugurată anul viitor. Orbis va intra în Timișoara cu brandul Ibis, în urma unei asocieri cu frații Marius și Emil Cristescu. Ibis este brandul economic al AccorHotels, iar Mercure este brandul de tip midscale al AccorHotels. Hotelul Mercure este prevăzut să fie deschis tot anul viitor, în trimestrul II, cu 60 de camere.

“Odată cu deschiderea Mercure Timişoara extindem în continuare portofoliul de hoteluri pe care îl oferim clienţilor noştri în toată ţara, care  numără în prezent 11 hoteluri existente, de la segmentele upscale la cele economice, şi are deja 6 hoteluri în curs de dezvoltare”, a declarat Gilles Clavie, Preşedinte şi CEO al Orbis.

Hotelul nou construit, care va oferi 60 de camere, este situat în vecinătatea centrului oraşului Timişoara, al doilea oraş ca mărime din România, şi Capitala Europeană a Culturii în anul 2021. Proiectul imobiliar este finanţat de Garanti Bank.

“Suntem mândri şi încrezători că, în cele din urmă, proiectul visat de compania noastră a devenit realitate, într-o perioadă de mare oportunitate pentru industria ospitalităţii din Timişoara”, a declarat Ionuţ Iakab, CEO al Paneracons I&I, firma prin care se derulează proiectul.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 129 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.500 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

Sursa: Profit.ro

Comentarii

comentarii