Acasă Actualitate Gunoaiele au inundat parcurile, străzile şi aleile, la Serbările Timişoreana

Gunoaiele au inundat parcurile, străzile şi aleile, la Serbările Timişoreana

524
DISTRIBUIȚI

gramezi de deseuri la serbarile timisoreana Fotografie0268Cum se întâmplă de fiecare dată, şi în acest an, gunoaiele au „inundat” (foto) parcul, străzile şi aleile din zona Stadionului „Dan Păltinişanu”, cu prilejul Serbărilor Timişoreana.

Mulţi comercianţi nu s-au obosit şi nici nu au avut în plan să îşi aducă saci în care să arunce deşeurile, ci au făcut grămezi-grămezi pe unde au apucat, la fiecare colţişor, tufă sau, pur şi simplu, au abandonat gunoaiele pe spaţiul verde.

Situaţia s-a agravat şi mai mult, în apropierea parcării. Peste tot, pe iarbă, erau peturi, hârtii, ambalaje, cutii de bere şi de suc, pachete de ţigări. E adevărat că nici tomberoane mari nu erau prin preajmă. Micile coşuri de gunoi erau prea mici să poată „înghiţi” tot. Aşa că timişoreanul sau netimişoreanul şi-a aruncat doza de suc sau paharul de plastic de bere, pachetul de ţigări şi ambalajul de la croassant oriunde a văzut cu ochii. Un exemplu nedemn de un cetăţean ce locuieşte într-un oraş de cinci stele şi într-o viitoare capitală culturală europeană, cum se pretinde a fi Timişoara.

deseuri la serbarile timisoreanaFotografie0269

Comentarii

comentarii