Acasă Sport Handbal masculin: Ultimul joc acasă din această primăvară

Handbal masculin: Ultimul joc acasă din această primăvară

308
DISTRIBUIȚI

Politehnica Municipal Timişoara joacă duminică, 2 mai, ultimul meci în faţa suporterilor proprii, în această ediţie a Ligii Naţionale. Meciul din etapa a 25-a, cu Pandurii Târgu Jiu, este cel puţin la fel de dificil precum precedentele, măcar dintr-un punct de vedere. Lotul alb-violet este serios afectat de accidentări, ceea ce aduce un handicap suplimentar comparativ cu adversarul. Portarul Vass Zoltan s-a accidentat şi el, alăturându-se unui grup extrem de numeros de jucători de care Politehnica are nevoie în meciuri grele. Cristescu, Sărăndan, Gălan, Nagy şi, din nou, Şimicu reprezintă acest grup, de care antrenorul Nedeljko Vuckovic nu se poate folosi. Tehnicianul sârb speră să-şi motiveze ceilalţi jucători rămaşi apţi pentru această partidă, deşi problemele sunt evidente mai ales la acoperirea posturilor de extreme.
Pandurii Târgu Jiu vine la Timişoara doar pentru victorie, lucru care i-ar asigura într-o mare măsură locul al 3-lea în această ediţie de campionat. Cele două puncte din partida de faţă împreună cu cele două din ultima rundă, de acasă cu Universitatea Cluj, i-ar face pe gorjeni “medaliaţii cu bronz” ai acestei ediţii de campionat. Extrema Gabriel Florea, curtat cândva şi de Politehnica Timişoara, e golgheterul gorjenilor, el fiind secondat de Apolzan, dar şli de portughezul Humberto şi croatul Kukrika.
Jocul Politehnica – Pandurii este duminică, 2 mai, de la ora 11, la sala “Constantin Jude”, arbitrat de cuplul arădean Fânaţă/Moldoveanu.
 

Comentarii

comentarii