Acasă Sport Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara, în săptămâna decisivă pentru păstrarea locului...

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara, în săptămâna decisivă pentru păstrarea locului în Liga Zimbrilor

DISTRIBUIȚI

Handbaliștii încep o săptămână nebună și este vorba tocmai despre săptămâna decisivă pentru păstrarea locului în Liga Zimbrilor. Alb-violeții vor juca miercuri în ultima etapă a actualul sezon pe teren propriu, iar de vineri până duminică vor participa în barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor.

Primul meci din seria celor patru va avea loc miercuri (18 mai), de la ora 16,00, la sala Constantin Jude, cu HC Dobrogea Sud Constanța. Indiferent de rezultatul jocului, echipa noastră va încheia sezonul pe locul al unsprezecelea, care duce în barajul programat în perioada 20-22 mai, la Ghimbav (județul Brașov).

„Este greu după ce ai dus un sezon întreg în spate, cu atâtea greutăți, să mai joci patru meciuri în cinci zile, iar ziua teoretic liberă să fie de fapt destinată unei deplasări de 400 de kilometri. Nu e normal, dar trebuie să ne conformăm și să ne dozăm ultimele rămășițe de energie și să ne prezentăm bine în baraj, să câștigăm în primul rând cele două meciuri cu echipele din liga a doua și să ne asigurăm locul în viitoarea ediție a Ligii Naționale. Avem și accidentări în lot, ceea ce s-a văzut la meciul cu Alexandria, dar sper ca băieții care sunt apți să fie la capacitate 100%”, spune Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

CSM Bacău, care joacă miercuri la Turda, este în aceeași situație cu echipa noastră, în vreme ce echipele din Oradea și Sighișoara au încheiat sezonul de ligă secundă încă de la 6 mai.

Programul celor cinci zile nebune:

Miercuri, 16.00, Timișoara, SCM Politehnica – Dobrogea Sud Constanța

Joi, deplasare Timișoara – Ghimbav, 400 km

Vineri, 16.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Sighișoara (locul IV în Divizia A)

Sâmbătă, 11.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Oradea (locul III în Divizia A)

Duminică, 13.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Bacău (locul XII în Liga Zimbrilor)

Primele două clasate din turneul de la Ghimbav vor juca în ediția viitoare a Ligii Zimbrilor.

 

 

Comentarii

comentarii