Acasă Sport Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara se pregătesc pe plan local pentru...

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara se pregătesc pe plan local pentru reluarea Ligii Naționale

DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara se pregătesc pe plan local pentru reluarea Ligii Naționale. Primele zece zile au adus în speciale ședințe de acumulări fizice, iar joi (19 ianuarie) începe seria meciurilor de verificare.

Jucătorii s-au antrenat în patru locuri diferite, iar antrenorul secund Sorin Sărăndan spune că „toți sunt în parametri corespunzători perioadei în care ne aflăm”.

„Am făcut pregătire diversificată, la sala de forță, la stadion, în bazin și la sala de joc. Am încercat să evităm o rutină care s-ar fi putut instala dacă am fi trecut prea repede la pregătirea tactică. Vom începe să punem accent pe aceasta de săptămâna viitoare”, a declarat Sorin Sărăndan.

La final de săptămână, alb-violeții vor disputa trei partide de verificare în trei zile:

Joi, 19 ianuarie, cu CSM Reșița, la sala Constantin Jude. Partida va începe la ora 16.30 și va fi deschisă publicului, cu intrarea gratuită. Reșița a câștigat Seria C a ligii secunde și va juca în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor.

Vineri, 20 ianuarie, ora 19.00, la Sabac, Serbia, cu formația locală RK Metaloplastika.

Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 12.00, tot în deplasare, cu Metaloplastika. Echipa din Sabac este una dintre protagonistele primei ligi din Serbia, iar de-a lungul istoriei a fost campioană a Iugoslaviei (de 7 ori), câștigătoare a Cupei Iugoslaviei (de 4 ori), câștigătoare a Cupei Serbiei (o dată), câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1985 și 1986).

Echipa va relua campionatul la 3 februarie, cu un meci acasă împotriva campioanei, Dinamo București, echipă ce are jucători la patru naționale prezente în această perioadă la Campionatul Mondial: Egipt, Algeria, Brazilia și Serbia.

 

 

Comentarii

comentarii