Acasă Sport Handbaliştii SCM Politehnica Timişoara joacă vineri ultimul meci din 2022

Handbaliştii SCM Politehnica Timişoara joacă vineri ultimul meci din 2022

DISTRIBUIȚI

Handbaliştii SCM Politehnica Timişoara joacă vineri ultimul meci din 2022 și întâlneşte HC Buzău, în deplasare, de la ora 18,30, în etapa a doua din returul Ligii Naționale.

Alb-violeții s-au pregătit în formulă completă la sala Constantin Jude şi speră la un al doilea rezultat pozitiv în deplasare, în acest sezon.

„Am venit să ofer mai multă încredere jucătorilor și plăcerea de a juca handbal. Atâta timp cât vom fi concentrați cred că avem șansa noastră și mergem la Buzău să profităm de ea”, spune Mihai Rohozneanu, antrenor principal.

Cele două formații se află la două locuri distanță: Buzăul pe 10, cu 16 puncte, echipa noastră pe locul 12, cu 10 puncte.

„Avem o misiune dificilă, deoarece Buzăul este o echipă solidă pe teren propriu, iar noi venim după câteva meciuri cu intensitate. Avem nevoie de puncte și ne vom lupta pentru ele”, spune Alexandru Moldovan, extremă.

Jucătorii noștri urmează să înfrunte una dintre grupările pe care le-au învins în tur. La 3 septembrie, SCM Poli câștiga la sala Constantin Jude meciul cu HC Buzău, cu scorul de 32-30.

„Va fi un meci greu, prin prisma rezultatelor noastre și a schimbărilor care au loc, dar mergem încrezători la Buzău. Indiferent de adversar, eu cred că șansele sunt egale înaintea partidei”, este de părere Andrei Păiuș, pivot.

 

 

Comentarii

comentarii