Acasă Actualitate Horeca – capăt de drum! Proteste la Timișoara!

Horeca – capăt de drum! Proteste la Timișoara!

326
DISTRIBUIȚI

Industria HORECA se află într-un moment critic, din cauza COVID19, dar nu vrea însă să se lase copleșită de neputință, în fața coronavirusului și a autorităților ignorante.

După nenumărate dialoguri cu reprezentanții statului, în urma cărora multe promisiuni sunt în continuare amânate, angajații din HORECA Timiș au declanșat iarăși protestele.

”Inițiem astfel un protest pașnic organizat de Alianța pentru Turism (APT), marți, 16 februarie, de la ora 12.00, la 12.30, la care ne dorim și vă încurajăm să participăm în număr cat mai mare, pentru a trage un nou semnal de alarmă. Suntem îngenunchiați!”, este mesajul HORECA Timiș.

Protestul pașnic susținut de industria ospitalității, s-a numit HORECA – Capăt de drum! Și a avut loc în fața fiecărei unități – bar, cafenea -restaurant – unde timp de o jumătate de oră s-a oprit complet activitatea. Protestul a avut loc în liniște cu păstrarea distanțării sociale.

De ce și tu? Pentru că te-ai săturat ca tu să respecți regulile jocului și ei nu! Este ultimul ceas, ultima speranță! -este mesajul Horeca Timiș.

Comentarii

comentarii