Acasă Actualitate Horia Colibășanu, de la performanță în alpinism, la stomatologia cu aparatură de...

Horia Colibășanu, de la performanță în alpinism, la stomatologia cu aparatură de vârf

DISTRIBUIȚI

Cunoscutul alpinist Horia Colibășanu, după ce a atins vârfuri de munte celebre pentru dificultatea lor, performează și în domeniul său profesional, stomatologia. De curând, el a deschis la Timișoara o clinică ”specială”, în care, pentru sănătatea și frumusețea dinților, toate operațiunile se fac sub microscop.

”Tehnologia face minuni în mâinile celor care o stapânesc! Credem cu tărie că stomatologia modernă nu poate exista fără microscopul dentar. Ce înseamnă tratamentul cu microscopul dentar pentru pacient? Salvarea unui dinte de la extracție. Studiile arată că atunci când medicul folosește microscopul dentar șansele să găsească și să intervină pe toate canalele unui dinte sunt de 3 ori mai mari decât dacă ar interveni cu “ochiul liber”. Dacă specialiștul nu reușeste să trateze toate canalele, șansele de infecții sunt foarte mari”, spune Horia Colibășanu.

De asemenea, dacă tratamentul cu microscopul dentar este combinat cu imagistica Computerului Tomograf, șansele de a rata vreun canal sunt ZERO. În cadrul clinicii există un aparat Computer Tomograf produs de firma Morita, lider mondial în aparatură radiologică dentară.

Dr. Horia Colibășanu: “Stomatologia modernă înseamnă acuratețea diagnosticului și a tratamentelor. Cu ajutorul microscopului dentar, rata de identificare vizuală a canalelor dificile crește cu aproape 50 de procente. Asta numai prin faptul că se poate viziona mult mai bine cavitatea. Ajunge, conform studiilor, la 90 % după îndepărtarea selectivă a dentinei. Rata de succes mai crește cu încă 3 procente dacă folosim investigațiile CBCT. Cu ajutorul microscopului dentar, acuratețea chirurgului crește de 100 de ori, pentru că mișcările acestuia țin mai mult de vizualizare și mai puțin de mâini și degete.

Clinica Dr. Horia Colibășanu este singura clinică dentară din Timișoara care deține 3 microscoape dentare și realizăm tratamentele specifice exclusiv cu ajutorul acestor aparate.

”Am reușit să facem din vizita la medicul dentist un lucru firesc, plăcut, sigur și confortabil pentru pacienții noștri pentru că am pornit la drum cu… medicina modernă. Punem accent pe prevenție și pe tratamente realizate perfect cu ajutorul tehnologiei avansate”, spune Horia.

Dr. Horia Colibășanu: “Viziunea noastră înseamnă pacienți fericiți care vin cu încredere la medicul dentist. Pentru că la noi nu există durere, ci doar diagnostice precise și tratamente de succes. Trebuie să existe o comunicare perfecta între medic și pacient. În timp, clinica Dr. Horia Colibășanu a devenit sinonimă cu stomatologie modernă, stomatologie de calitate. Mizăm pe evoluția și pregătirea continuă a medicilor noștri și pe achiziționarea aparaturii ultraperformante. De altfel, sunt lucruri care se văd cu ochiul liber în clinica noastră.

Clinica Dr. Horia Colibășanu și-a deschia porțile în mod oficial, vineri 16 decembrie ora 17:00, și pune la dispoziția pacienților o gamă premium, dar completă de servicii stomatologie, realizate la prețuri corecte.

Comentarii

comentarii