Acasă Eveniment Hot de biciclete din Timişoara, prins cu ajutorul Facebook – VIDEO

Hot de biciclete din Timişoara, prins cu ajutorul Facebook – VIDEO

395
DISTRIBUIȚI

hot bicicleta

Un tânăr din Timişoara a rămas fără bicicletă. Aceasta i-a fost furată din scara blocului. Proprietarul a cerul ajutorul prietenilor de pe Facebook, dar şi poliţiştilor.

În doar o zi, cu ajutorul reţelei de socializare, hotul a fost identificat, iar proprietarul bicicletei şi-a recuperat mijlocul de transport. Între timp, poliţiştii anchetează…

Bicicleta a fost furată din scara unui bloc din zona Dâmbovița, vineri seară, după ora 21. Camerele de supraveghere montate în scara imobilului au surprins momentul în care hoțul, ajutat de un prieten, deschide ușa cu buletinul. Tânărul s-a asigurat nu îl vede nimeni, iar apoi s-a apucat de treabă. Hoțul nu a observat camerele de supraveghere. În mai puțin peste patru minute, operațiunea a fost gata. După o oră, proprietarul şi-a dat seama că bicicleta a fost furată și a verificat imediat camerele de supraveghere. Cu imaginile, a mers la Secția 3 de Poliție. Păgubitul a publicat imaginile şi pe Facebook, iar acestea au fost distribuite în numai câteva ore de peste o mie de utilizatori. Hoţul a fost recunoscut la scurt timp de mai multe persoane.

„Numele lui este Alexandru S., are 19 ani și locuiește în Calea Lipovei. Am fost chiar să mă întâlnesc cu el, însă a trimis pe altcineva la întâlnire. Mi-a promis totuși că îmi va returna bicicleta zilele astea”, povestește Cosmin, proprietarul bicicletei.

Între timp, plângerea tânărului păgubit a fost înregistrată la secția de poliție. Dosarul, spun oamenii legii, urmează să fie soluționat după o anchetă. „S-a întocmit dosar penal față de persoane necunoscute, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a autorilor”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii