Acasă Eveniment Hoți prinși după ce polițiștii au tras focuri de armă

Hoți prinși după ce polițiștii au tras focuri de armă

836
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din județul Timiș au tras mai multe focuri de armă în aer, dar și în cauciucurile unei mașini cu care mai mulți bărbați mascați au fugit după ce au dat o spargere la un magazin.

Oamenii legii au fost anunțați miercuri dimineața că mai multe persoane necunoscute ar fi intrat prin efracție în incinta unui magazin din licalitatea Beregsău Mare, de unde au furat mai multe cartușe de țigări și băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei, scrie Mediafax.

„La faţa locului a ajuns un prim echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală, care a observat un autoturism suspect, în care se aflau patru persoane mascate, ce se deplasa înspre localitatea Beregsau Mic, şi au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalelor poliţiştilor, fapt ce i-a determinat să tragă un foc de armă în plan vertical şi trei focuri de armă înspre anvelopele autoturismului”, arată poliția Timiș într-un comunicat. Apoi, mașina a fost abandonată în zona localității Utvin, iar cei patru bărbați au fugit în direcții diferite, pe urmele lor fiind polițiștii.

După două ore de căutări, polițiștii, ajutați de jandarmi, au reușit să prindă trei oameni cu vârste cuprinse între 31 și 33 de ani. Ei au fost reținuți, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Comentarii

comentarii