Acasă Actualitate Hoții de biciclete din Timișoara nu mai au limite, chiar dacă știu...

Hoții de biciclete din Timișoara nu mai au limite, chiar dacă știu că sunt filmați

DISTRIBUIȚI

Hoții de biciclete din Timișoara nu mai au limite, chiar dacă știu că sunt filmați!

Astfel, Mihaela a rămas fără bicicleta cu care mergea zilnic la serviciu și pe care o avea parcată la Shopping City Timișoara, loc care este monitorizat permanent cu camere de luat vederi.

Iată declarația păgubitei către Secția 3 Poliție Timișoara:

“În 12 februarie, am parcat bicicleta la centrul comercial Shopping City Timișoara, în jurul orei 14:30. Am asigurat-o cu un sistem antifurt din cablu.

Am constatat furtul bicicletei la ora 22:00, după ce am plecat de la locul de muncă, desfășurându-mi activitatea la Shopping City.

Menționez că am parcat lângă Starbucks, iar această parcare este monitorizată video.

Cei de la firmă de pază mi-au confirmat că au văzut pe camere că s-a comis furtul. Vă rog luați măsurile legale!”, este mesajul Mihaelei către Secția 3 Poliție.

Ce spune poliția Timiș?

IPJ Timiș susține că, la data de 13.02.2024, la nivelul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara, a fost înregistrată o plângere cu privire la furtul unei biciclete din parcarea unui centru comercial de pe Calea Șagului din municipiului Timișoara.

“Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, identificarea autorului și tragerea acestuia la răspunderea penală”, este mesajul IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii